lauantai 19. syyskuuta 2015

Toppakahvit onnistuneen viikon kunniaksi hilla valkosuklaajuustokakun kera


 Viikko meni hyvin: kuntosali, lavatanssia, rvp-jumppa ja asahia.Venyttelin vielä jäykkää roppaani tänään puoli tuntia. Liikuntaa vajaat viisi tuntia. Oon syöny terveellisesti ja ihan välipalojen kera. 
Siispä onnistunut viikko on hyvä palkita hilla valkosuklaajuustokakulla iliman huonoa ommaatuntoa.
Hillavuosi oli vähän parempi kuin monena aikasempana vuonna, mutta häävi ei ollu nytkään. Pakkaseen sain kuiteski muutaman rasian hillasuon helmiä keräiltyä.


Hilla valkosuklaajuustokakku

Pohja
 200 g täysjyvä Digestive-keksejä
75 g voita

Täyte
 
2 dl vispikermaa
 400 g maustamatonta Philadelphia Original tuorejuustoa
4 liivatelehteä
puolikkaan sitruunan mehu
130 g valkosuklaata

 sokeria
 1 dl hillahilloa

 hilloja koristeeksi


Sulata voi, hienonna keksit muruksi ja sekoita voisula joukkoon. Painele keksiseos leivinpaperilla vuoratun irtopohjavuoan pohjalle.

Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto joukkoon. Kiehauta sitruunanmehu, puserra liivatelehdistä vesi pois ja lisää ne mehuun.

 Sulata valkosuklaa mikrossa miedolla lämmöllä tai vesihauteessa. Sekoita suklaa varovasti käännellen kermavaahto-rahkaseokseen. Lisää samoin sulatetut liivatelehdet. Lopuksi lisätään hillahillo ja tarkista maku. Lisää tarvittaessa sokeria.

Kaada massa keksipohjan päälle. Peitä kelmulla ja anna levätä kylmässä muutama tunti tai seuraavaan päivään.

Koristele hilloilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti